Έρευνα σοκ: Γεροντοκόρες όσες πέρασαν τα 27 - Δείτε το λόγο

Έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση της Κίνας έχει προκαλέσει πανικό  στις νεαρές γυναίκες αφού χαρακτηρίζει γεροντοκόρες όσες έχ...

Έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση της Κίνας έχει προκαλέσει πανικό  στις νεαρές γυναίκες αφού χαρακτηρίζει γεροντοκόρες όσες έχουν φτάσει τα 30 τους χρόνια και δεν έχουν σύζυγο…!
Μάλιστα, λέγεται πως η κομμουνιστική κυβέρνηση της χώρας έδωσε εντολή στον Κινεζικό Οργανισμό Γυναικών, να κάνουν εκτενείς αναφορές στα άρθρα τους σχετικά με το μεγάλο  ποσοστό των ανθρώπων γένους θηλυκού που μένουν ανύπαντρες, αλλά και να το συνδέσουν με το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές είναι μορφωμένες και εργαζόμενες σε υψηλές θέσεις.

Επιπροσθέτως, αναφέρεται πως οι γυναίκες μεταξύ 27 και 30 ετών που δεν έχουν βρει τον άντρα της ζωής τους, είναι «ανεπιθύμητες» από τους άντρες της χώρας.

«Τα όμορφα κορίτσια δε χρειάζονται ιδιαίτερες σπουδές για να παντρευτούν έναν πλούσιο άντρα από δυνατή οικογένεια. Όμως, τα κορίτσια που έχουν μια μέση ή άσχημη εμφάνιση, αντιμετωπίζουν δυσκολίες» είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύτηκε με τίτλο «Οι γεροντοκόρες δεν αξίζουν τη συμπάθειά μας», σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως είναι φανερό, η κυβέρνηση της χώρας, θέλει να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την παράδοση που θέλει τις γυναίκες να παντρεύονται σε μικρή ηλικία και να δημιουργούν απογόνους όσο πιο νωρίς γίνεται.

Πως βλέπουν οι Κινέζοι νεαροί άνδρες τις γυναίκες

Εννέα στους δέκα πιστεύουν πως οι γυναίκες πρέπει να παντρεύονται πριν τα 27 τους χρόνια.
Το 60% εκείνων πιστεύει πως η ιδανική στιγμή για γάμο είναι μεταξύ των 25-27 ετών.
Μόνο το 1% πιστεύει πως θα ήταν προτιμότερο οι γυναίκες να παντρεύονται μεταξύ των 31-35 ετών της ζωής τους.
newsbomb

Δείτε επίσης...

Κόσμος 3602393082356592669
item