Οι πιο όμορφες αθλήτριες του κόσμου!

Τζένι Φιντς: Η Τζένι Φιντς έλαμψε ως pitcher για την Αμερικανική ομάδα softball, σε μία επιτυχημένη πορεία προς το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στους αγώνες της Αθήνας το 2004. Επίσης εκπροσώπησε την πατρίδα της στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008, και έφυγε από εκεί με ένα αργυρό μετάλλιο για τις προσπάθειές της. Το 2008, η Φιντς πρωταγωνίστησε σ' ένα Αμερικάνικο τηλεοπτικό show, το The Celebrity Apprentice, που κράτησε τέσσερις εβδομάδες πριν την απολύσει ο Ντόναλντ Τραμπ.



Ντανίκα Πάτρικ: Το γεγονός πως γνώρισε επιτυχία στους αγώνες Indy Car, ένας κόσμος όπου κυριαρχούν οι άντρες, έχει κάνει την Ντανίκα Πάτρικ μία από τις πιο διάσημες αμερικανίδες αθλήτριες. Όμως η Ντανίκα δεν έχει περιορίσει τον εαυτό της στην αδρεναλίνη των αγώνων αυτοκινήτου. Η 28χρονη αγωνιζόμενη οδηγός έχει παρουσιάσει αμερικάνικα τηλεοπτικά show, ποζάρει για το FHM και το Sports Illustrated και έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα από video του Jay-Z.


Ανούκ Χούγκεντικ: Δεν είναι οι πάσες ακριβείας και τα άψογα τελειώματα που κάνουν το Ολλανδικό ποδόσφαιρο τόσο ελκυστικό. Η 25χρονη μέσος της Ουτρέχτης, Ανούκ Χούγκεντικ, έχει εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου της Ολλανδίας 50 φορές από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2004. Έχει επίσης ανακηρυχθεί η καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της χώρας το 2008.

Λίντσεϊ Βον: Η σκιέρ Λίντσεϊ Βον είναι η πρώτη Αμερικανίδα που έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Το 2010, ήταν η αγαπημένη της Αμερικανικής Χειμερινής Ολυμπιακής ομάδας όταν πάσχισε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της για να αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικά Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Καρολίν Βοζνιάκι: Η Δανέζα Καρολίν Βοζνιάκι είναι αυτή την εποχή ανάμεσα στις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Οι διακρίσεις στα σπορ είναι κάτι που τρέχει στις φλέβες της οικογένειάς της. Ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ενώ η μητέρα της εκπροσωπούσε την πατρίδα της, την Πολωνία, στο βόλεϊ.

Αμάντα Μπέρντ: Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια Αμάντα Μπέρντ ήταν μία από τις πιο γρήγορες γυναίκες στο πρόσθιο στα 200 μέτρα. Η πολυνίκης Ολυμπιακών μεταλλίων έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αντιπαράθεση και μακριά από την πισίνα. Έχει ποζάρει γυμνή για το περιοδικό Playboy και έχει πάρει μέρος σε καμπάνια κατά της χρήσης γούνας στηρίζοντας την οργάνωση PETA για τα δικαιώματα των ζώων, φορώντας απολύτως... τίποτα.

Χόουπ Σόλο: Η Χόουπ Σόλο είναι η τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν η κρίσιμη, 'woman of the match', εμφάνιση της στον Ολυμπιακό τελικό το 2008 που βοήθησε την Αμερική να εξασφαλίσει μία αξιομνημόνευτη νίκη με 1-0 στην παράταση εναντίον της Βραζιλίας.

Τζέσικα Ένις: Η γεννημένη στο Σέφιλντ, σταρ του στίβου, Τζέσικα Ένις είναι η αγαπημένη του Βρετανικού κλασικού αθλητισμού και η τωρινή πρωταθλήτρια του Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Επτάθλου. Έχοντας κερδίσει τον σεβασμό παγκοσμίως από το κοινό και τις αντιπάλους της, τερμάτισε τρίτη στα βραβεία του BBC για την Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Σπορ, τις χρονιές 2009 και 2010

Βικτόρια Πέντλετον: Με οκτώ παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο να γράφει το όνομά της, η ποδηλάτης της σπριντ απόστασης Βικτόρια Πέντλετον, πρέπει να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες stars του Βρετανικού αθλητισμού.
Η πρώην ανακηρυγμένη από τους Sunday Times, Αθλήτρια της Χρονιάς, βραβεύτηκε το 2009 με το παράσημο Αξιωματούχου του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Νάταλι Γκούλμπις: Δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη πως η 28χρονη Αμερικανίδα παίκτρια του γκολφ, Νάταλι Γκούλμπις θεωρείται ένα σύμβολο του σ ε ξ στο άθλημά της. Αν και έχει γνωρίσει σχετικά μικρή επιτυχία στα γήπεδα (έχει κερδίσει τρεις τίτλους στην οκταετή καριέρα της), η Νάταλι σαρώνει τα δολάρια που έρχονται απ' όλες τις συμπληρωματικές δραστηριότητες της χρόνο με το χρόνο. Το 2004, κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο που την έδειχνε να ποζάρει φορώντας μπικίνι. Η Αμερικανική Ένωση Γκολφ θεώρησε πως ήταν απρεπές και απαγόρευσε να πωλείται στους αγώνες.

Λέριν Φράνκο: Οι φανατικοί με το στίβο μπορεί να παραξενευτούν στην ιδέα πως έχουμε συμπεριλάβει μία αθλήτρια του ακόντιου στη λίστα μας με τις όμορφες των σπορ. Ωστόσο η Παραγουανή ακοντίστρια Λέριν Φράνκο αξίζει πραγματικά αυτή θέση.
Είναι επίσης η μόνη γυναίκα στη λίστα μας που συνδυάζει τα αθλητικά χαρίσματα με μία καριέρα ως υποψήφια σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη πως έχει και μία τρίτη δουλειά, αυτή της επαγγελματία μοντέλου.

Μαρία Κιριλένκο: Το γυναικείο τένις μοιάζει πως έχει πλημμυρίσει από λαμπερές Ρωσίδες stars. Και η Μαρία Κιριλένκο είναι ακριβώς αυτό. Το 2009, εμφανίστηκε μαζί με τις άλλες παίκτριες Ντανιέλα Χαντουτσόβα και Τατιάνα Γκολοβίν στο ετήσιο 'swimsuit edition' του Sports Illustrated σ' ένα φωτογραφικό θέμα που είχε τον τίτλο «Volley of the Dolls».

Νάταλι Κάφλιν: Στους αγώνες του Πεκίνου το 2008, η Νάταλι Κάφλιν ήταν η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα αθλήτρια στην μοντέρνα ιστορία που κέρδισε έξι μετάλλια σε μία Ολυμπιακή οργάνωση. Μακριά από την πισίνα, η 28χρονη Καλιφορνέζα έχει επίσης λάμψει στο αμερικάνικο reality show Dancing with the Stars.

Δείτε επίσης...

Κορίτσια 1200522719610057613
item