Εμποροι ναρκωτικών έδιναν "μισθό" σε αστυνομικό και "δώρο" νεαρές αλλοδαπές!

Η ταυτότητα ενός ακόμη αστυνομικού που εμπλέκεται στο κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτεται από τη ...

Η ταυτότητα ενός ακόμη αστυνομικού που εμπλέκεται στο κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτεται από τη δικογραφία που σχηματίστηκε.
Ήδη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία και συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος αστυνομικός υπηρετούσε σε επιτελική θέση τους κεντρικού τμήματος δίωξης της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και το τελευταίο διάστημα είχε μετατεθεί σε άλλο τμήμα.
Μάλιστα εκτός από χρήματα ο αστυνομικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε νευραλγικό πόστο στο κεντρικό τμήμα δίωξης ναρκωτικών στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης,
φέρεται να παίρνει "δώρο" και νεαρές αλλοδαπές για να ικανοποιήσει τις... ερωτικές του ανάγκες!

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του συγκεκριμένου αστυνομικού αφορά στο αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας καθώς και της συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση. Από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί φέρεται ότι τα μέλη του κυκλώματος έδιναν κάθε εβδομάδα χρήματα στο συγκεκριμένο αστυνομικό για να τους διευκολύνει.
Οι συνομιλίες των εμπόρων ναρκωτικών είναι αποκαλυπτικές για το ρόλο του αστυνομικού. Οπως αναφέρουν του δίνουν μισθό 500- 1000 ευρώ την εβδομάδα!


«Τον Σεπτέμβριο γίνεται μεγάλος διευθυντής της Θεσσαλονίκης. Οτι θέλουμε μετά. Κατάλαβες; Βάζουμε και βγάζουμε όποιον θέλουμε» λέει ένας από τους "εγκέφαλους του κυκλώματος. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εμφανιστούν στην ανακρίτρια και άλλοι τέσσερις αστυνομικοί που φέρονται να συμμετείχαν στο κύκλωμα και δεν είχαν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.


«Κάθε εβδομάδα μας φεύγουν 500 - 1.000 ευρώ που τον ταΐζουμε. Δεν μας χαλάει δουλειά αυτός ο άνθρωπος ρε συ... Αν θέλει όχι 500 και 1.000 ευρώ, αλλά και 2.000 ευρώ ξοδεύω την εβδομάδα για αυτόν. Χαλάλι του... Αυτό τα δίνει σαν να τα παίρνει δανεικά» λέει ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών για τον αστυνομικό.
seleo.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 7719003034338594286
item