Επιτέλους μάθαμε τι κάνουν κάποιες γυναίκες στα μπάτσελορ πάρτι

Φαίνεται ότι η τελευταία νύχτα της ελευθερίας για πολλές Αγγλίδες είναι μια καλή δικαιολογία για να κάνουν...


Φαίνεται ότι η τελευταία νύχτα της ελευθερίας για πολλές Αγγλίδες είναι μια καλή δικαιολογία για να κάνουν...
αχαλίνωτο σεξ με έναν ξένο. Ο 23χρονος stripper John Smith συμμετέχει ως performer σε γυναικεία πάρτι εδώ και δύο χρόνια και γνωρίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε το πόσο αχαλίνωτες μπορεί να γίνουν οι μέλλουσες νύφες.


Θηρία του Σεξ!

Εχει «πάει» με πάνω από μια ντουζίνα γυναικών που ξεφαντώνουν σε γυναικεία πάρτι και λέει ότι οι γυναίκες γίνονται θηρία του σεξ την ώρα που κάνει το νούμερό του.
Οι ιστορίες του με κρέμα σαντιγί, σεξουαλικά παιχνίδια και προτάσεις για να κάνει εξτρά πράγματα επ’ αμοιβή, θα κάνει το αίμα των υποψήφιων γαμπρών να παγώσει στις φλέβες τους.


"Με πληρώνουν για να πάω με τη νύφη"

Ο John λέει: «Τίποτα δεν με σοκάρει τώρα. Κάθε φορά που κάνω striptease τουλάχιστον μία γυναίκα θα με… περιποιηθεί κανονικά. Γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, μου ρίχνονται και οι φίλες της νύφης με παροτρύνουν συνεχώς να «κοιμηθώ» μαζί της. Μερικές φορές μου δίνουν πάνω από 100€ για να το κάνω μαζί της.
Οι περισσότερες από τις γυναίκες που συναντώ έχουν φίλους, σύζυγους, καλές δουλειές, παιδιά και μερικές φορές εγγόνια. Αλλά όταν βρίσκονται μαζί κάνουν σαν θηρία. Πολλές έχουν μία αντιμετώπιση «ό,τι έγινε έγινε» και δεν φαίνεται να ανησυχούν αν είναι να κερατώσουν τον άντρα τους. Στην αρχή σοκαριζόμουν, αλλά τώρα θα εκπλαγώ μόνο αν όταν κάνω το νούμερό μου, οι γυναίκες δεν κάνουν σαν μανιασμένες για σεξ».

Το νούμερο...

Ο John κερδίζει από 110 έως 550€ για το προκλητικό του νούμερο, αλλά συχνά του προσφέρουν περισσότερα μετρητά για να κάνει «έξτρα» πράγματα.
«Καθώς το αλκόλ ρέει και οι γυναίκες αποκτούν εμπιστοσύνη μου βάζουν στο σλιπ 50€ για να γδυθώ τελείως μπροστά τους ή να τους δώσω ένα παθιασμένο φιλί. Δεν έχω πρόβλημα να γδυθώ τελείως, καθώς είμαι καλοσχηματισμένος και πολλές φορές φιλάω μια ωραία γυναίκα δωρεάν.
Πολλοί νομίζουν ότι ένας άνδρας stripper είναι ένας γλοιώδης τύπος ο οποίος πασαλείβεται με baby oil μπροστά σε γυναίκες οι οποίες στέκονται σούζα. Σε κάθε show οι γυναίκες μετατρέπονται σε λυσασμένες για σεξ. Είναι όπως ερεθίζονται οι άνδρες όταν κάνει striptease μία γυναίκα.
Ένα από τα συνιθισμένα μου προγράμματα είναι όταν ντύνομαι οικοδόμος. Οι γυναίκες τρελαίνονται. Κατά τη διάρκεια του show βάζω μία μπανάνα μπροστά στο μποξεράκι μου και κλείνω τα μάτια μιας γυναίκας, η οποία στη συνέχεια γονατίζει μπροστά μου. Μετά τη βάζω να γλείψει τη σαντιγί που έχω βάλει στην μπανάνα, κρατάω μία πετσέτα πάνω από το κεφάλι της και προσποιούμαι στις υπόλοιπες γυναίκες ότι μου κάνει στοματικό σεξ.
Κάποτε έκανα το ίδιο με μία νέα μελλόνυμφη. Αλλά όταν έβαλα την πετσέτα πάνω από το κεφάλι της, έβγαλε την μπανάνα και να άρχισε να με ικανοποιεί μπροστά στις φίλες της. Αυτές είχαν τρελλαθεί, αλλά ένοιωσα ότι πρέπει να μείνω μακριά από αυτήν την κατάσταση και την σταμάτησα.
Πάντως, εκείνη τη νύχτα, όταν τέλειωσα τη δουλειά, πήγαμε κατ’ ευθείαν σε ένα μπαρ και καταλήξαμε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για την τελευταία νύχτα πάθους».

"Προτιμώ τις μεγαλύτερες"

Ο John, ο οποίος είναι single, λέει: «Συνεχώς έρχονται οι γυναίκες και μου ζητούν να πάω στο κρεβάτι μαζί τους. Εχω «κοιμηθεί» περίπου με πάνω από μια ντουζίνα, που τις γνώρισα δουλεύοντας. Οι μεγαλύτερες είναι πιο σίγουρες για το τι θέλουν και γι’ αυτό συνηθίζω να πηγαίνω περισσότερο με αυτές.
Συνήθως οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους, αλλά βρίσκουν τη δικαιολογία ότι είναι μόνο για μια διασκέδασης και οι σύντροφοί τους δεν θα το μάθουν ποτέ. Οι μέλλουσες νύφες συχνά νοιώθουν ενοχές το επόμενο πρωί και με κάνουν να νοιώθω κι εγώ ενοχές, οπότε τις αποφεύγω. Οι ενοχές σε ξενερώνουν».

Από στρατιώτης στρίπερ

Προτού γίνει stripper, ο John υπηρέτησε στο στρατό για τέσσερα χρόνια: «Πολέμησα έξι μήνες στην πρώτη γραμμά στο Ιράκ, επίσης στη Βόρεια Ιρλανδία, το Κουβέιτ και τη Γουατεμάλα. Αλλά δεν το άντεξα σωματικά και ψυχολογικά και στα τέλη του 2006 ένοιωσα ότι δεν είχα κάτι άλλο να προσφέρω. Με κατάτρεχαν τα όσα είχα δει και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Εφυγα για να αποκτήσω ξανά την ελευθερία μου και μια πιο φυσιολογική ζωή. Ηθελα να μπορούσα να κάνω αυτό που θέλω, όταν το θέλω ».
Μην έχοντας τα τυπικά προσόντα ο John πάλεψε για να βρει απασχόληση και τελικά βρήκε δουλειά στις επικοινωνίες με χαμηλές απολαβές. Αλλά κάποια στιγμή σε ένα γυμναστήριο, ένας ατζέντης πρόσεξε το μυώδες σώμα του τον πλησίασε και όταν του είπε ότι μπορεί να βγάζει πάνω από 100€ σε μια ώρα βγάζοντας τα ρούχα του.
Τότε αποφάσισε να γίνει stripper. «Οταν ξεκίνησα μου φαινόταν ένας εύκολος τρόπος να βγάλω πολλά λεφτά. Ηξερα πολύ λίγα πράγματα για τη δουλειά και υπέθετα ότι ένας stripper πληρωνόταν μόνο για να βγάζει τα ρούχα του.

Η πρώτη του φορά

Τρόμαξα στην πρώτη μου δουλειά που ήταν ένα private γυναικείο πάρτι. Νόμιζα ότι οι γυναίκες θα με γιουχάιζαν επειδή δεν είχα εμπειρία. Αλλά αφού έβαλα σαντιγί στο στήθος μου, όπως μου είχαν συστήσει από το γραφείο, οι γυναίκες με περικύκλωσαν και έκαναν ουρά για να γλείψουν τις ρώγες μου.
Τότε ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μία γυναίκα που την επόμενη μέρα θα παντρευτεί, θα απατήσει τον άντρα της μαζί μου. Αλλά σήμερα θα εκπλαγώ αν δεν το κάνει».

"Ο πιό τυχερός τύπος στον κόσμο"

Ο John κάνει επίσης striptease σε πάρτι γενεθλείων και σε γραφεία.
«Δεν πολυλέω όχι, γιατί θέλω να προσφέρω στις πελάτισές μου την καλύτερη νύχτα που μπορούν να περάσουν. Αρνούμαι σε μερικές πολύ άσχημες γυναίκες. Με ικανοποιεί να γεμίζω τη φαντασία μιας γυναίκας.
Το striptease δεν είναι απλώς μια δουλειά, θα μπορούσα να το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου, έτσι θέλω να βγάζω χρήματα και να πηδάω γυναίκες για όσο ακόμα μπορώ να το κάνω.
Μερικές φορές σκέφτομαι τους σύντροφους των γυναικών για τις οποίες κάνω striptease, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το τι κάνουν τα κορίτσια τους, ή οι γυναίκες τους και με κάνει να αισθάνομαι ως ο πιο τυχερός τύπος στον κόσμο».
kamarinia.gr

Δείτε επίσης...

Sex 5307694446756885706
item