Πάτρα: Δείτε πώς έβγαλε μια 44χρονη 100.000 ευρώ

Σάλος στο Αρκτικό διαμέρισμα της Πάτρας με την περίπτωση 44χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος της περιοχής η οποία

Σάλος στο Αρκτικό διαμέρισμα της Πάτρας με την περίπτωση 44χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος της περιοχής η οποία
όχι απλώς έχει φεσώσει αναρίθμητους συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Και όλα αυτά γιατί προσποιείται πως έχει τρομερή ανάγκη, αλλά την ίδια ώρα κάνει τη μεγάλη ζωή! Είναι χωρισμένη πάνω από τριετία και χωρίς παιδί.

Όταν πρωτοζήτησε δανεικά αντιμετώπιζε όντως προβλήματα στο μαγαζί της (λόγω κρίσης) όπως αναφέρει το dete. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι της έδιναν χρήματα. Αλλά επειδή όλοι όσοι της έδωσαν ανήκουν στον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό της κύκλο γνωρίζονται μεταξύ τους. Όταν είδαν πως η γυναίκα ενώ από τη μια χρωστούσε, από την άλλη έκανε πολυτελή ζωή και παράλληλα δεν τους επέστρεφε τα δανεικά, άρχισαν να το εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλον κι έτσι ανακάλυψαν ότι είχε δανειστεί από όλους σχεδόν. Και με πρόχειρο υπολογισμό το συνολικό χρέος της προς όλους φθάνει ακόμα και τις 100.000 ευρώ!

Μόνο μία φίλη της είχε φροντίσει να την βάλει να υπογράψει χαρτί ότι της έδωσε χρηματικό ποσό ύψος 3.000 ευρώ και έχοντας αυτό ως «όπλο» προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της ώστε η υπόθεση να φθάσει στο ακροατήριο. Όσο για τους υπόλοιπους ακόμα ψάχνουν να βρουν τρόπο να δικαιωθούν.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι διατηρεί και παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο κουμπάρο της. Τον οποίο έχρησε προσφάτως υπεύθυνο του μαγαζιού της προκειμένου να δικαιολογούν στη γυναίκα του τα συχνά ταξίδια στην Αθήνα (και αλλού) που κάνουν μαζί. Και σαν να μην έφθαναν αυτά, η απατημένη σύζυγος έχει αναλάβει και… χρέη οικιακής βοηθού στο σπίτι της 44χρονης!

Δείτε επίσης...

Απάτες 3059146478779785982
item