Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή και την έπιασε ο σύζυγος μέσω GPS

ΑΤΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τι σου είναι η τεχνολογία και τι ζημιά μπορεί να σου κάνει. Μια 38χρονη καθηγήτρια εντοπίστηκε μέσω GPS από το σύζυγό τ...

ΑΤΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τι σου είναι η τεχνολογία και τι ζημιά μπορεί να σου κάνει. Μια 38χρονη καθηγήτρια εντοπίστηκε μέσω GPS από το σύζυγό της την ώρα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της. Η Amie Neely η οποία δίδασκε....


στο χριστιανικό σχολείο του Community Christian Academy στο Port St Lucie της Φλόριντα έλεγε στο σύζυγό της ότι σχεδόν καθημερινά έπρεπε να κάνει υπερωρίες.

Ο σύζυγος που άρχισε να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά αποφάσισε να παρακολουθήσει την σύζυγό του. Ο Matthew εντόπισε την σύζυγό του χάρη μιας εφαρμογής του κινητού του, η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα GPS.

Η συνέχεια δόθηκε στις δικαστικές αίθουσες και ο σύζυγος κατέθεσε ότι έπιασε την άπιστη σύζυγο έπιασε δυο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι τους, σε ένα ερημικό πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι του St. Lucie να κάνει σεξ με τον μαθητή.

Ο 16χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ισχυρίζεται πιέστηκε από την 38χρονη και έκανε σεξ μαζί της καθώς αυτή «είχε κρίση ηλικίας».

Ο νεαρός τόνισε ότι είχε για αρκετούς μήνες ερωτική επαφή με την καθηγήτρια και εκτός από τα πάρκινγκ είχε κάνει σεξ ακόμα και στο σπίτι της. Η 38χρονη αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 15 χιλιάδων δολαρίων.

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 2605696242515277895
item