Τούρκος ερωτεύτηκε Βρετανίδα και ταξίδεψε 7 μήνες με φουσκωτό για μία… χυλόπιτα

Ποιος είναι ο ερωτοχτυπημένος Τούρκος που ταξίδεψε 2.500 μίλια για τα μάτια μιας Βρετανίδας που δεν τον θέλησε ποτέ;


Ποιος είναι ο ερωτοχτυπημένος Τούρκος που ταξίδεψε 2.500 μίλια για τα μάτια μιας Βρετανίδας που δεν τον θέλησε ποτέ;

Τούρκος ναυτικός έπαθε εμμονή με νεαρή από τη Μεγάλη Βρετανία που γνώρισε ένα καλοκαίρι στην Κύπρο. Στη συνέχεια, ταξίδεψε 7 μήνες από την Τουρκία μέχρι το Plymouth με το φουσκωτό του για να τη συναντήσει. Η λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση, είναι ότι εκείνη δεν το θέλει.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο τούρκικου σίριαλ ή Χολιγουντιανής ρομαντικής ταινίας, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για πραγματική ιστορία.

Ο 38χρονος λοιπόν “πρωταγωνιστής” της ιστορίας, Ramazan Noyan Culum, αποφάσισε να σαλπάρει με το μήκους 16 ποδιών φουσκωτό του (το έχει “βαφτίσει” Ninova) τον περασμένο Απρίλιο για να φτάσει μετά από 7 μήνες στην πόλη που ζει η κοπέλα που έκλεψε την καρδιά και το μυαλό του. Πρόκειται για την Courtney Murray, την οποία και γνώρισε τυχαία ένα καλοκαίρι σε διακοπές του στην Κύπρο.

Από τότε έπαθε εμμονή μαζί της. Μετά από ένα ατελείωτο ταξίδι και πέρασμα από την Αδριατική, τη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό Ωκεανό, ο ερωτευμένος Τούρκος έφτασε μεν στη Μεγάλη Βρετανία, δεν μπόρεσε όμως να βρει την καλή του.

Από τη μια εκείνη τον απορρίπτει συστηματικά, από την άλλη οι Αρχές της χώρας τον συνέλαβαν δίνοντας τέλος στα όνειρα του.


Το χρονικό μιας ψύχωσης

Ήταν καλοκαίρι του 2005. Ο Ramazan Noyan Culum γνώρισε την όμορφη Courtney σε υποβρύχιες καταδύσεις. Εκείνη εργαζόταν σαν σερβιτόρα σε Κυπριακό εστιατόριο επί σειρά ετών.

Ο 38χρονος εντόπισε το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν η Murray και άρχισε να το επισκέπτεται τακτικά παρακαλώντας την να τον παντρευτεί. Στη συνέχεια μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει το τηλέφωνο της βομβαρδίζοντάς τη με αναρίθμητα μηνύματα και κλήσεις.

Παρά την άρνηση της νεαρής, εκείνος συνέχισε. Μέσα στο πάθος του μάλιστα, εμφανίστηκε στο εστιατόριο κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, κάτι που έκανε για πρώτη φορά τις Αρχές να επέμβουν.

Η νεαρή Βρετανίδα θορυβήθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της και να αρχίσει μια νέα ζωή. Σήμερα είναι παντρεμένη, αλλά ο Ramazan ακόμα δεν μπορεί να την ξεχάσει.

Η Οδύσσεια ενός ερωτευμένου


Ο Τούρκος, πρώην επιχειρηματίας (ήταν CEO σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας), αποφάσισε να πάει μέχρι τη Βρετανία για να τη βρει. Πριν ξεκινήσει το μακρύ του δρόμο από το Bodrum της γείτονας χώρας, δημιούργησε το site Hunger Strike For Courtney Murray το οποίο και ανανέωνε τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα το 2011, κατάφερε να εντοπίσει τον έρωτα του στο Facebook όπου και συνέχισε να της στέλνει μηνύματα αιώνιας αφοσίωσης και προσκλήσεις για έγγαμο βίο. Η νεαρή τον “μπλοκάρισε” για να μην μπορεί να επικοινωνεί μαζί της.

Μέχρι και στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, έχει profile φωτογραφία με το όνομα της Βρετανίδας.

“I love you too much. The world is not beautiful without you. I don’t want to continue to live without you. Will you marry me?”, είναι ένα από τα μηνύματα του.

Τα συγγενικά πρόσωπα της Courtney τον είχαν ωστόσο προειδοποιήσει πως αν ποτέ τολμήσει να βρεθεί στο Plymouth, οι Αρχές θα τον συλλάβουν κατόπιν συνεννόησης μαζί τους. Όπερ και εγένετο καθώς ο ίδιος δεν είχε μαζί του ούτε βίζα, ούτε διαβατήριο.

Τώρα ο Τούρκος είναι αντιμέτωπος με την απέλαση και απειλεί πως θα προβεί σε απεργία πείνας για να διατυμπανίσει παντού το πόσο πολύ και απεγνωσμένα θέλει την Courtney.
news247.gr

Δείτε επίσης...

Κόσμος 8469404760118313675
item