Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σπίτι 37χρονης που κατηγορείται για νεκροφιλία

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι της 37χρονης Σουηδέζας από το Γκέτεμποργκ που διώκεται για νεκροφιλία.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι της 37χρονης Σουηδέζας από το Γκέτεμποργκ που διώκεται για νεκροφιλία.

 Στις εικόνες που συνέλεξε και δημοσίευσε η Daily Mail, παρουσιάζεται ολόκληρη η «συλλογή» οστών της 37χρονης γυναίκας, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε έξι ανθρώπινα κρανία, διάφορα ανθρώπινα οστά, φτυάρια και άλλα εργαλεία, καθώς και εγχειρίδια για το πως... να ανοίγεις έναν τάφο.

Η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη της 37χρονης ύστερα από καταγγελία τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες η Σουηδέζα, είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, ενώ ορισμένα από αυτά, τα αποθήκευε στην... κατάψυξη.

Φέρεται, μάλιστα, να επιδιδόταν σε «ερωτικές περιπτύξεις» με τα οστά. Στο σπίτι της βρέθηκε και ένα CD με φωτογραφίες με τίτλο «Η νεκροφιλία μου», αλλά και φωτογραφίες που την απεικονίζουν να δίνει φιλιά σε ένα κρανίο. Η ίδια διαψεύδει ότι στις εν λόγω εικόνες απεικονίζεται η ίδια και αναφέρει πως... απλά τις περισυνέλλεξε από το Διαδίκτυο.

Σε βάρος της 37χρονης ασκήθηκε δίωξη και η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή έως και δύο ετών φυλάκισης και επιβολή χρηματικού προστίμου.

Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε μετά την εξέτασή της από ψυχίατρο, η γυναίκα νομικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ψυχασθενής. Ηταν άνεργη και είχε ελάχιστες κοινωνικές επαφές.






Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 926126581904723635
item