Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15/11/12;

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Νοέμβριου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Νοέμβριου 2012







Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή εσένα, αγαπητέ Κριέ, και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, που παρέμεναν σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κυρίως γραφειοκρατικές υποθέσεις θα λυθούν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, γι’ αυτό μην καθυστερείς και βάλε τα δυνατά σου, να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Άρη σε ευνοεί και βοηθάει σημαντικά κάθε επικοινωνιακή συναλλαγή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Μην υποκύψεις σε ανούσια ζητήματα και φρόντισε για την τόνωση της σχέση σου, αν βέβαια θέλεις να προχωρήσεις με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για νέες γνωριμίες. Κάνε κι εσύ ένα βήμα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, ειδικά σε σχέση με υποθέσεις, που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα και αυτό μειώνει το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή Πέμπτη είναι μέρα λύσεων για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν από καιρό, είναι ώρα να διευθετηθούν μια και καλή, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή όψη του Ερμή με τον Άρη. Ίσως θα πρέπει να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα μπορέσεις να τελειώνεις αρκετές δουλειές που σε αγχώνουν. Πραγματικά, είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, βρες σήμερα το χρόνο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα όποια ζητήματα υπάρχουν ανάμεσά σας και να προχωρήσεις με καλύτερη διάθεση προς το κοινό σας μέλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό, στο άτομο που θα σε πλησιάσει. Είναι μια καλή μέρα για φλερτ, μην το ξεχνάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλεις, φίλε Ταύρε. Μην αφήσεις κάποια λάθη του παρελθόντος να ανακόψουν την πορεία σου και κινήσου με σιγουριά στα επόμενα βήματά σου. Στα οικονομικά σου, μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις, αλλά μην βιαστείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Πάρε το χρόνο σου, για να σκεφτείς καλά τις κινήσεις σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, είναι πολύ θετική για εσένα και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να πάνε όλα όπως θέλεις. Κυρίως πρέπει να αντιμετωπίσεις το άγχος, που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό στα ζητήματα που σε απασχολούν και να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές, για να ξαναβρείς την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και, με τη βοήθεια της Αφροδίτης που συνεχίζει την κίνηση της στον φιλικό για εσένα Ζυγό, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες παρέες, γιατί κάτι καλό σε περιμένει εκεί έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, φίλε Δίδυμε, και μάλιστα θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Ζήτα τη συμπαράσταση των συνεργατών σου, αλλά με ήρεμο τρόπο, για να αποφύγεις κάθε ρήξη μαζί τους. Στα οικονομικά σου, καλύτερα να κάνεις μια σχετική οικονομία, για να μην αγχωθείς αργότερα περισσότερο από όσο μπορείς να αντέξεις.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν αρκετά αγαπητέ Καρκίνε, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Καλό είναι να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να τελειώνεις με τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Μην αγχωθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, για να περάσει η σημερινή μέρα όσο πιο ανώδυνα και εύκολα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να κινηθείς με σοβαρότητα και να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει εις βάρος σου ή εις βάρος της σχέσης σου. Είναι ώρα να αποφασίσεις αν σου κάνει ή δεν σου κάνει αυτή η σχέση και να πράξεις ανάλογα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, με την εύνοια της σημερινής όψης του Ερμή με τον Άρη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου επικρατεί άγχος και πίεση, φίλε Καρκίνε, αλλά θα αποδειχθείς αντάξιος των περιστάσεων και θα τα πας μια χαρά, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, κυρίως αν αφορούν σε οικονομικά ανοίγματα, που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Λέων, και μπορείς να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλιστα, θα συγκινηθείς από τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα για να προωθήσεις τους στόχους σου και να δεις το μέλλον σου πιο θετικά. Καλό είναι να κρατήσεις αυτή τη θετική στάση, γιατί θα σε οδηγήσει στην επιτυχία πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η εύνοια της σημερινής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά, φίλε Λέων. Προσπάθησε να γίνεις πιο ρομαντικός και συναισθηματικός και να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στον σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και εσύ έχεις το κλειδί για να την πετύχεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μη μένεις άπραγος. Βγες για τη βόλτα σου και θα δεις το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων να σε πολιορκεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα γίνουν νέες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, που χρειάζονται όμως αρκετή σκέψη πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και μόνο η αυτοσυγκράτηση θα σε προστατέψει από κάποια έξοδα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, χωρίς να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε. Προσπάθησε να αντισταθείς με κάθε τρόπο και βρες τη δύναμη να σκεφτείς λύσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Αν είσαι ψύχραιμος, θα ανακαλύψεις ότι αντιμετωπίζεις με αρνητική διάθεση όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό και τα πράγματα πολλές φορές δεν κυλούν σε ήρεμα νερά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν άμεσα, αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου και μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν. Αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, η σημερινή καλή όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Άρη, ευνοεί κάθε είδους συναναστροφή που μπορεί να καταλήξει σε φλερτ. Αξιοποίησέ την!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Παρθένε, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά, σχετικά με θέματα που έχουν μείνει πίσω. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν αργότερα. Τα οικονομικά ανοίγματα που θα σε απασχολήσουν, θέλουν πολύ προσοχή και καλό είναι να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που έχουν ρίσκο.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν παίρνουν σιγά-σιγά την τροπή που θέλεις. Θα φτάσουν στα αφτιά σου απρόσμενες, αλλά ευχάριστες ειδήσεις και ίσως να πάρεις την απόφαση για κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη διάθεσή σου, γιατί έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο άμεσα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην δώσεις μεγάλη σημασία απέναντι σε κάποιες μικρές παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν. Εσύ που έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά να μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα μια νέα γνωριμία θα έρθει, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε όποιον βρίσκεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή, για να καλύψεις κάποια έξοδα που σε βασανίζουν από το παρελθόν.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα δεις να εξελίσσονται αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις από την πίεση που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις αυτό το άγχος να σε καταβάλει και να φροντίσεις να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες εντάσεις που ενδέχεται να προκύψουν στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να τις αποφύγεις. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η μέρα είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην μένεις σπίτι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει η δυναμική σου στάση με την οποία μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Προσοχή όμως να μην παρασυρθείς και να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε ό,τι χρειάζεται άμεση επίλυση, όπως γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από το ζώδιο σου, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά, καθώς η αποφασιστικότητά σου θα σε οδηγεί προς το δρόμο που εσύ θέλεις. Έτσι, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και θα αρχίσεις να αλλάζεις στάση απέναντι στις καταστάσεις, που μέχρι τώρα δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ειδικά κάποια ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν, θα πρέπει να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι εκείνα που μπορούν να εμποδίσουν την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι σήμερα να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό και την ευαισθησία να εκδηλωθεί στη σχέση σου, για να περάσεις μια πολύ όμορφή μέρα με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος σου, αξιοποίησε τη μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το άγχος που νιώθεις, φίλε Τοξότη, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάθε δυσκολία που πιθανόν να προκύψει. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές οι καταστάσεις δεν είναι απολύτως στα χέρια σου και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πιέζεσαι τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά, οπότε κάνε λίγη ακόμη υπομονή.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου χρειαστεί προγραμματισμός και ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως σε εκείνα που έχουν μείνει άλυτα από παρελθόν. Ό,τι κι αν συμβεί, μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Να θυμάσαι πως οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και δεν πρέπει να αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Θα δεις ότι όλα μπορούν να είναι πολύ όμορφα και να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ, παρέα με τον άνθρωπό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει ακόμη κοντά σου, πέρνα τη σημερινή μέρα με την παρέα αγαπημένων προσώπων και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, υπάρχουν κάποια ζητήματα που καθυστερούν και σου σπάνε τα νεύρα. Αυτό σε κάνει να φέρεσαι επιπόλαια και βιαστικά. Πρόσεξε λοιπόν τις κινήσεις σου και μην αφήνεις κάποιες παρεξηγήσεις να αποσπάσουν τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση και όλα θα πάνε καλύτερα.



Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Άρη, μπορείς σήμερα να κάνεις μια νέα αρχή και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο θετικά. Η ψυχολογική σου διάθεση είναι τέτοια, που δεν σε αφήνει να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Είναι καλό να δεις με άλλο μάτι τις υποθέσεις σου, για να βρεις και τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί με το σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό και δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Εξάλλου, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό, ευνοεί και εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος. Γι’ αυτό μη μένεις σπίτι. Βγες και άφησε τη γοητεία σου να κάνει το θαύμα της!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου χρειάζεται προσοχή, για να αποφύγεις εντάσεις που δε θα σου βγουν σε καλό. Έχουν δημιουργηθεί λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου, γι’ αυτό κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι μετρημένη και μακριά από την υπερβολή. Προσοχή επίσης στα έξοδά σου, γιατί έρχονται έκτακτες υποχρεώσεις που δεν είχες υπολογίσει.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα κινηθεί πολύ ευχάριστα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τον Τοξότη. Καλό είναι λοιπόν να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την διάθεση. Ακόμα και κάποιες στιγμές προβληματισμού χρειάζονται ψυχραιμία, για να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν στην κατεύθυνση που θέλεις, άσχετα αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Μην παρασυρθείς λοιπόν από κάποιες στασιμότητες και κοίταξε μπροστά με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Η ένταση της ημέρας ίσως σε έχει κάνει λίγο ευέξαπτο, αλλά αν αφεθείς και απολαύσεις την τρυφερότητα του συντρόφου σου, θα δεις ότι όλα είναι πιο όμορφα απ’ όσο νομίζεις. Εσύ που ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, μη μένεις κλεισμένος σπίτι. Έχεις την κατάλληλη παρέα, με την οποία μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία, φίλε Ιχθύ. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να εκνευρίζεσαι, ειδικά σε ό,τι αφορά σε κάποιους συνεργάτες, με τους οποίους νιώθεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να μαζευτείς και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Αν υπάρχουν αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου που πρέπει να πάρεις, άφησέ τες για αργότερα.
myastro.gr

Δείτε επίσης...

Ζώδια 5820388476306338753
item