Διάσημη ηθοποιός ερωτεύτηκε το μαθητή της! (Φωτογραφίες)

 Μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς, παντρεμένη στο παρελθόν με διάσημο συνάδελφό της, έχει ερωτευτεί - όπως αποκαλύπτει η Real life...

 Μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς, παντρεμένη στο παρελθόν με διάσημο συνάδελφό της, έχει ερωτευτεί - όπως αποκαλύπτει η Real life - νεαρό άνδρα στον οποίο διδάσκει υποκριτική! "Ο έρως χρόνια δεν κοιτά", όπως φαίνεται...

Το ειδύλλιο της Τόνιας Τρύπη με τον γοητευτικό Ανδρέα Βούλγαρη θα μπορούσε να έχει βγει από κάποιο σενάριο ταινίας, με τους δύο τους να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εκείνη είναι δασκάλα σε δραματική σχολή και εκείνος μαθητής της!



 Εμφανώς ανανεωμένη και χαλαρή η ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται ότι διανύει μία από τις δημιουργικότερες περιόδους της. Κέντρο βάρους αυτής της ισορροπίας είναι προφανώς η προσωπική της ζωή, αφού στον νέο της σύντροφο μοιάζει να βρήκε αυτό που ζητούσε.
Το πρώτο διάστημα ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική και άργησε πολύ να εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση. Όμως η επιμονή  και οι κατάλληλες κινήσεις στην σκακιέρα του φλερτ από την πλευρά του Ανδρέα στάθηκαν ικανές να της αλλάξουν άποψη.
markos.tv

Δείτε επίσης...

Showbiz 1754170289350687052
item