Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ένας φίλος πριν από λίγο μου διηγήθηκε μια ιστορία. Πρωταγωνιστής ο κ.Αρτέμης Σώρρας. Ο ιδιοκτήτης των μετοχών της Ανατολής που έκανε α...

Ένας φίλος πριν από λίγο μου διηγήθηκε μια ιστορία. Πρωταγωνιστής ο κ.Αρτέμης Σώρρας. Ο ιδιοκτήτης των μετοχών της Ανατολής που έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Εθνική και τα κέρδισε, δεν είναι ένας απλός άνθρωπος της πιάτσας. Ευφυής για τους φίλους του, περίεργος για όσους δεν τον ξέρουνε, κάτι περισσότερο από περίεργος για τους εχθρούς του, πολέμιος του συστήματος για τους αντιπάλους του. Για μας; Υπολογίσιμα σκοτεινός.

Πριν από λίγο καιρό ο κ.Σώρρας πήγε με έναν πίνακα του Νταλί παραμάσχαλα σε γνωστή γκαλερί στο Κολωνάκι για να τον εκτιμήσει ο γκαλερίστας. Ο γκαλερίστας όμως όταν τον είδε, γύρισε την πλάτη, ευχαρίστησε κι έφυγε. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Ρωτήστε τον γκαλερίστα.

Για τον κ.Σώρρα λένε ότι και ο ίδιος ήταν γκαλερίστας ή υπάλληλος σε γκαλερί. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε ένα μπαούλο της γιαγιάς, βρήκε τις μετοχές της Ανατολής που κατά πολλούς αξιολογούνται ως αξίας 15 ευρώ. Ο κ.Σώρρας όταν τον ρωτάς τι επαγγέλεται λέει ότι φτιάχνει ότι στερεό υπάρχει για να χρησιμοποιηθεί για καύσιμο. Δηλαδή μπορεί να έχει την αποκλειστική πατέντα για να κάνει ένα αεροπλάνο να πετάει επί 3 μήνες χωρίς να ανεφοδιάζεται. Κουφό αλλά μπορεί να ισχύει. Έχει ή λέει ότι έχει τεράστιες γνωριμίες. Κληρίδης, Λαγκάρντ, Χριστόφιας, Έλληνες πολιτικοί, διεθνείς τραπεζίτες. Μέσα από εκεί προφανώς τάραξε τα νερά και ήρθε στην Ελλάδα σαν σωτήρας. Μένει στην Νέα Σμύρνη όταν είναι στην Ελλάδα και έχει τρία παιδιά. Φοβερό λέγειν και απίστευτη πειθώ που μπορεί να σε βγάλει σε δύο ώρες πεθαμένο.

Μισεί το πολιτικό σύστημα και θεωρεί τους Έλληνες πολιτικούς προδότες. Νομίζεις ότι ανήκει σε ακροδεξιά οργάνωση αλλά δεν είναι ακροδεξιός. Δηλώνει πατριώτης, κάνει παρέα με αρχαιολάτρεις αλλά δεν είναι αρχαιολάτρης. Δεν είναι μέλος της ομάδας Ε(δεν είναι;)και ενώ έχει φίλους μασώνους πιθανόν δεν ανήκει σε στοά.

Ο κ.Σώρρας είναι ένα αίνιγμα...
makeleio.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 5153391008497732279
item