Τελικά το μέγεθος μετράει ή δεν μετράει;

Και εκεί που ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να πειστούμε ότι, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το μέγεθος στο σεξ τελικά δεν μετράει αλλά αυτό που έ...

Και εκεί που ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να πειστούμε ότι, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το μέγεθος στο σεξ τελικά δεν μετράει αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η τεχνική, ήρθε ξαφνικά στο φως της δημοσιότητας μια νέα έρευνα να μας γυρίσει πίσω στις μέρες που όλες οι γυναίκες...


συμφωνούσαν ότι-δυστυχώς για πολλούς άντρες- το μέγεθος πέους στο κρεβάτι μετράει. Η νέα αυτή έρευνα δημοσιεύεται στη «Huffington Post» και αναφέρει ότι οι άντρες με μεγαλύτερα πέη φτάνουν πιο εύκολα τις γυναίκες σε οργασμό. Τη μελέτη αυτή είχε δημοσιεύσει πρώτο το «The Journal of Sexual Medicine» στις 24 Σεπτεμβρίου και οι γυναίκες που πήραν μέρος ήταν γυναίκες με κολπικό οργασμό. Πρόκειται για 323 φοιτήτριες στη Σκωτία, οι οποίες ρωτήθηκαν για τις πρόσφατες σεξουαλικές εμπειρίες τους. Μια από τις ερωτήσεις ήταν και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο το μέγεθος του συντρόφου τους στην επίτευξη του οργασμού, ορίζοντας ως μέσο μήκος πέους τα 14,9 εκατ. με 15,5 εκατ.

Σε σύνολο 160 γυναικών που δήλωσαν ότι έχουν μόνο κολπικούς οργασμούς, το 33,8% αυτών είπαν ότι θα προτιμούσαν το μήκος του πέους του συντρόφου τους να είναι μεγαλύτερο του μέσου όρου, το 60% ανέφεραν πως τους είναι αδιάφορο το μέγεθος του πέους και το 6,3% ότι προτιμούν τα μικρότερα πέη. Οι ερευνητές, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν ότι τελικά το μέγεθος μετράει, μελέτησαν τις απαντήσεις των γυναικών που δήλωσαν πως είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς τον τελευταίο μήνα. Βάσει αυτών διαπίστωσαν τελικά ότι αυτές είχαν δηλώσει απερίφραστα ότι ναι, το μέγεθος τελικά μετράει.

Για την ιστορία σύμφωνα με το φημισμένο Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey το μήκος του πέους του λευκού άντρα σε στύση κυμαίνεται από 12,7 μέχρι 17,8 εκ. Η μέτρηση κατατάσσει την καυκάσια φυλή δεύτερη σε μέγεθος μετά τους Αφροαμερικανούς-με μέσο μέγεθος πέους 16, με 20,3 εκ. και πριν τους Ασιάτες που έρχονται τελευταίοι, με μέγεθος 10,2 έως 14 εκ.

Δείτε επίσης...

Sex 6248003555489005681
item