Δασκάλα τα πέταξε μπροστά στους μαθητές! (+video)

Αν ετοιμάζεστε να κάτσετε και πάλι στα θρανία θα σας απογοητεύσουμε.. Η εν λόγω δασκάλα κατάγεται από την Γερμανία αλλά ζει και εργάζεται...

Αν ετοιμάζεστε να κάτσετε και πάλι στα θρανία θα σας απογοητεύσουμε.. Η εν λόγω δασκάλα κατάγεται από την Γερμανία αλλά ζει και εργάζεται στην Ουγγαρία όπου συνέβη το περιστατικό. Κατά την διάρκεια ενός μαθητικού πάρτι στον χώρο του σχολείου οι μαθητές έπαιζαν το παιχνίδι “θάρρος ή αλήθεια” όταν η δασκάλα που είχε αναλάβει την επίβλεψη του πάρτι, αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι.
Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα ξέφυγαν όταν σε μια ερώτηση οι μαθητές την προκάλεσαν να τα πέταξε και εκείνη, προς έκπληξη όλων άρχισε να χορεύει και να γδύνεται ενώ χρειάστηκε να επέμβει μια συνάδελφος της για να την σταματήσει πριν μείνει τελείως γυμνή!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας από τους μαθητές κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο την δασκάλα και όπως ήταν φυσικό το συμβάν πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν αυτό μαθεύτηκε από τους γονείς των 15χρονων μαθητών, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση και οριστική απομάκρυνση της. Ωστόσο η δασκάλα του έρωτα βρήκε έναν δυνατό σύμμαχο στο πρόσωπο του Διευθυντή του σχολείου ο οποίος υπεραμύνθηκε την Γερμανίδα και δήλωσε: “Υπήρξε επίπληξη αλλά δεν θα την απολύσω επειδή είναι σημαντικό στέλεχος για το σχολείο μας”. Ο ίδιος μάλιστα θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα υποστήριξε πως η δασκάλα δεν απεκάλυψε κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουν όλοι στις παραλίες.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο…


Δείτε επίσης...

Video 1979911785496570549
item