Κυκλοφόρησε ήδη ο κινέζικος κλώνος του iPhone 5!

Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα, έναν κλώνο συσκευής που βγαίνει στην αγορά προτού την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής που αντιγρά...

Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα, έναν κλώνο συσκευής που βγαίνει στην αγορά προτού την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής που αντιγράφει! Μπορεί το νέο iPhone να μην έχει ακόμα καν ανακοινωθεί, το GooPhone i5 όμως ήδη κυκλοφορεί στην....


Κινέζικη αγορά. Το νέο GooPhone ακολουθεί τα χνάρια των προηγούμενων κινητών της σειράς, με εξωτερικό σχεδιασμό που είναι πανομοιότυπος του επικείμενου smartphone της Apple. Πράγματι, το κινητό είναι ολόιδιο με το iPhone 5, με βάση τουλάχιστον στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, ενώ πέρα από την οθόνη του η οποία είναι 3.5 ιντσών ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τρέχει κάποια έκδοση Android, πιθανότατα ICS.




Το προηγούμενο GooPhone είχε οθόνη ανάλυσης 960x640, επεξεργαστή 1GHz Cotrex A9 (ίδιο με του Galaxy Note), 512mb μνήμη RAM και δυο κάμερες, 5 και 1.3 megapixel στο πίσω και μπροστινό μέρος αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως είναι high-end, θεωρούνται όμως κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για τον μέσο χρήστη.



Μάλιστα η εταιρεία δεν αντιγράφει μόνο τις συσκευές της Αμερικάνικης εταιρείας, πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει τον κλώνο του HTC One S, με οθόνη qHD 4.3 ιντσών και κάμερα HD 8megapixel.

Δείτε επίσης...

iPhone 7186469991012812557
item