Μ. Μπακοδήμου: Δείτε τη πρώτη φορά με μπικίνι! (Φωτό)

Όχι που θα γλίτωνε η Μαρία Μπακοδήμου από τους παπαράτσι: Το "ΟΚ" απαθανάτισε την παρουσιάστρια του Star με μπικίνι και όπως θα...

Όχι που θα γλίτωνε η Μαρία Μπακοδήμου από τους παπαράτσι: Το "ΟΚ" απαθανάτισε την παρουσιάστρια του Star με μπικίνι και όπως θα δείτε παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα και έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα στην TV, παραμένει σέξι...

Από τις Κυκλάδες ξεκίνησε τις φετινές της διακοπές η παρουσιάστρια του Star. Μαζί με τους δύο γιους της, τον 11χρονο Νικήτα και τον 10χρονο Άρη, έφτασε στη Μύκονο την Πέμπτη 26 Ιουλίου και φιλοξενήθηκαν σε φιλικό σπίτι στην περιοχή Ορνός.


Την Πέμπτη 2 Αυγούστου ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τη Μαρία Μπακοδήμου με τους γιους της στην παραλία Καλό Λιβάδι. «Ήταν από τις ελάχιστες φορές που επέλεξε πολυσύχναστη παραλία, καθώς προτιμούσε πιο απομονωμένα μέρη του νησιού. Μια φορά επίσης βρέθηκαν και στην παραλία Καλαφάτης επειδή στα παιδιά της αέσουν τα θαλάσσια σπορ», επισημαίνει στο ΟΚ! πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Μερικά 24ωρα αργότερα η Μαρία Μπακοδήμου αναχώρησε από το κοσμοπολίτικο νησί με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μεσολόγγι, όπου θα παραμείνει αρκετές ημέρες.

«Οι διακοπές της δεν τελείωσαν ακόμη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει στον επόμενο προορισμό της», υπογραμμίζει η ίδια πηγή. Στην Αθήνα θα βρίσκεται από τα τέλη Αυγούστου για να προετοιμάσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την ομάδα τους τον νέο κύκλο της εκπομπής τους στο Star Φώτης και Μαρία Live, καθώς η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.
markos.tv

Δείτε επίσης...

Showbiz 3443658488279181816
item