Ποια φαντασίωση "ανάβει" περισσότερο τις γυναίκες;

Όλοι συμφωνούν ότι οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο στη σεξουαλική ζωή του κάθε ατόμου, τουλάχιστον αυτό ισχύει στη συντριπτική πλειο...

Όλοι συμφωνούν ότι οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο στη σεξουαλική ζωή του κάθε ατόμου, τουλάχιστον αυτό ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Μια φαντασίωση μπορεί να λειτουργήσει
καταλυτικά και να ενεργοποιήσει ερωτικά τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σεξ, πρωτίστως είναι μια εγκεφαλική διαδικασία.
Ποιες φαντασιώσεις όμως τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες τους άνδρες;

Σύμφωνα με μια μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1703 γυναικών και 1200 ανδρών οι φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση στα δυο φύλα. Η φαντασίωση που “απογειώνει” την πλειοψηφία των γυναικών του δείγματος, ήταν η εξής:
Να κάνουν άγριο και όχι τρυφερό – ειδυλλιακό σεξ, επάνω σε ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο θα κινείται απίστευτα γρήγορα επάνω στα κύματα (σσ μυαλό είναι αυτό δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το παραμικρό). Κάποιες γυναίκες από το δείγμα το προχώρησαν ακόμη περισσότερο και δήλωσαν ότι ερεθίζονται ακόμη περισσότερο, επάνω στο σκάφος να βρίσκονται περισσότεροι από ένας άνδρες. H αμέσως επόμενη φαντασίωση που ερέθιζε το μυαλό των γυναικών ήταν: το ομαδικό σεξ, στη συνέχεια ακολουθούσε το σεξ με άλλη γυναίκα. Τελευταία ερχόταν η φαντασίωση του τρυφερού έρωτα με τον σύντροφο τους. 

Στους άνδρες της έρευνας, η φαντασίωση που τους ερέθιζε ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ, ακόμη και με άλλους άνδρες, σε κάποιο μέρος (δήλωσαν πάλι στην πλειοψηφία τους, ότι προτιμούσαν ένα σκάφος) που θα είναι μέσα στη χλιδή.

Δείτε επίσης...

Sex 4065889267472289196
item