Σ. Χρηστίδου: Δείτε την με μαγιό -χωρίς ρετούς- στην πισίνα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και επεφύλαξε μία έκπληξη με τα παραπανίσια κιλά της και την εικόνα που απέ...

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και επεφύλαξε μία έκπληξη με τα παραπανίσια κιλά της και την εικόνα που απέχει από τη χυμώδη παρουσιάστρια που παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη. 

Η Σίσσυ, όπως έχει εκμυστηρευτεί και στο παρελθόν, δεν αγχώνεται για το σώμα της και τα κιλά της το καλοκαίρι, αφού το κάνει όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Λόγω της δουλειάς της, αναφέρει ότι πρέπει να προσέχει καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν την εικόνα της, γι' αυτό και το καλοκαίρι υποστηρίζει πως τρώει ό,τι θέλει και δεν κάνει δίαιτες.
«Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου», είχε δηλώσει πρόσφατα η παρουσιάστρια, η οποία, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της Φίλιππου-Ραφαήλ, όπως φαίνεται και στιςε φωτογραφίες, δεν έχει ακόμη ξεφορτωθεί τα κιλά που είχε πάρει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Ο σύζυγός της και front man των "Onirama" Θοδωρής Μαραντίνης, που έχει και αυτός τεράστια αδυναμία στο γιο τους βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και κάνουν σχέδια για να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.



markos.tv

Δείτε επίσης...

Showbiz 8956033718114752791
item