Τι μπορεί να σου κάνει το ποτό...

Η εφαρμογή που δείχνει τις επιπτώσεις της χρόνιας κατανάλωσης αλκοόλ στο δέρμα

Η εφαρμογή που δείχνει τις επιπτώσεις της χρόνιας κατανάλωσης αλκοόλ στο δέρμα
Μάγουλα πρησμένα, μάτια κατακόκκινα και έντονες ρυτίδες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα στο δέρμα μετά από δέκα χρόνια συνεχούς κατανάλωσης αλκοόλ.

Πρόκειται για μία νέα εφαρμογή στο κινητό που δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να δουν τα αρνητικά αποτελέσματα του αλκοολισμού αποτυπωμένα στο δέρμά τους.

Η «Drinking Machine» έχει σχεδιαστεί από τον Auriole Price ως μια προειδοποίηση για τις καταστροφικές συνέπειες του αλκοόλ στο δέρμα. Τραβώντας την φωτογραφία και εισάγοντας την καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ, η εφαρμογή δείχνει τις καταστροφικές συνέπειες του ποτού όχι πια στην υγεία αλλά και στην διαδικασία της γήρανσης. Τα μάτια πρήζονται, σπάνε οι φλέβες στα μάγουλα ενώ πιο έντονες είναι και οι ρυτίδες.

Η εφαρμογή αρχικά σχεδιάστηκε για μια μονάδα υγείας της Σκωτίας, ενώ τώρα είναι διαθέσιμη στο iTunes. Το πρώτο «πείραμα» έγινε με φωτογραφίες σταρ του Χόλιγουντ και ιδού τα αποτελέσματα.


Madonna


Tulisa Contostavlos


Auriole Price


David Beckham


Ronnie Wood


Paul Gascoigne


Angelina Jolie


Φυσικά εδώ στο Verikoko δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και δοκιμάσαμε την εφαρμογή με αστέρες της εγχώριας showbiz αλλά και της πολιτικής! 

Θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα σε επόμενη μας ανάρτηση....

Δείτε επίσης...

Showbiz 8405248552098004702
item