Εκδικήθηκε τον άντρα της κομματιάζοντας τα τελευταία του 50.000 [εικόνες]

Σε έξαλλη κατάσταση ο άντρας πήγε τα απομεινάρια της περιουσίας του σε μια τράπεζα ζητώντας βοήθεια. Δώδεκα υπάλληλοι δουλεύουν μ...

Σε έξαλλη κατάσταση ο άντρας πήγε τα απομεινάρια της περιουσίας του σε μια τράπεζα ζητώντας βοήθεια. Δώδεκα υπάλληλοι δουλεύουν μέρα νύχτα για να... συναρμολογήσουν τα χαρτονομίσματά του.

Έκπληκτος ο διευθυντής μιας τράπεζας της Κίνας είδε τους υπαλλήλους του να κουβαλούν ένα σακί γεμάτο τεμαχισμένα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 50.000 γουάν (7.500 ευρώ περίπου) -τα οποία έμοιαζαν να έχουν περαστεί από ηλεκτρονικό σαρωτή- και να μην ξέρουν... τί να τα κάνουν.


Ο άντρας, ο οποίος παρέδωσε τα 50.000 γουάν στους υπαλλήλους κλαίγοντας και ζητώντας βοήθεια, διευκρίνισε ότι η σύζυγός του κατά τη διάρκεια νευρικής κρίσης προσπάθησε να τον εκδικηθεί για την κακή του συμπεριφορά, κομματιάζοντας όλα του τα λεφτά.


Υποστήριξε μάλιστα ότι είχε νωρίτερα ο ίδιος σηκώσει αυτά τα χρήματα προκειμένου να πληρώσει τον γιατρό και το νοσοκομείο όπου θα έμπαινε η σύζυγός του, η οποία πάσχει από νευρικές διαταραχές.


Οι υπάλληλοι καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να βρουν τα τέλεια κομμάτια κάθε χαρτονομίσματος αλλά έπειτα από έξι ώρες είχαν καταφέρει να συναρμολογήσουν μόλις ένα!


Η αγωνία τους για τη περίπτωση λάθους είναι μεγάλη καθώς μόλις παραδώσουν τα λεφτά στον κάτοχό τους εκείνος... θα τα καταθέσει στη τράπεζα πριν τα χρησιμοποιήσει...

 

Δείτε επίσης...

Απίστευτα 3355033188855986413
item